Український автовиробник буде виготовляти комплектуючі для французьких електробусів

Український автовиробник буде виготовляти комплектуючі для французьких електробусів

Цей контракт є проривом «Богдана» на ринок Західної Європи

Українська Корпорація «Богдан» вироблятиме кузова для електричних автобусів французької компанії Bluebus. Сторони підписали відповідний контракт, повідомляє прес-служба «Богдану». У рамках першого контракту український виробник поставить Bluebus п’ять 12-метрових кузовів. Замовник отримає їх до кінця травня. «Богдан» розраховує на подовження контракту та поглиблення співпраці у майбутньому.

 

Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на прес-службу «Укравтопрому».

 

«Цей контракт є проривом «Богдана» на ринок Західної Європи. Ми вже співпрацювали з країнами Східної Європи, зокрема, Польщею та Чехією. Але відтепер поле нашої діяльності розповсюдиться і на країни Західної Європи», – наголосили в Корпорації.

 

Як відзначають у прес-службі, тролейбуси «Богдан» – єдині серед українських тролейбусів, сертифіковані у ЄС.

 

Компанія Bluebus, яка входить до групи Bolloré, є французьким виробником екологічного громадського транспорту. У виробництві транспорту вона використовує передові технології та орієнтується на зменшення шкоди для навколишнього середовища.

 

12-метровий Bluebus випускається з кінця 2015 року. Це екологічний автобус, який вміщує 100 пасажирів і має автономний хід від 180 до 250 км.

 
 
 

Стрічка новин