"Укрзалізниця" в ніч з 16 на 17 березня повністю припинила міжнародне пасажирське залізничне сполучення

У ніч з 16 на 17 березня "Укрзалізниця" призупиняє міжнародне залізничне пасажирське сполучення, повідомляє прес-служба "Укрзалізниці" в спеціальному інформаційному телеграм-каналі.


"У ніч з 16 на 17 березня 2020 року "Укрзалізниця" повністю припиняє міжнародне пасажирське залізничне сполучення. Низка міжнародних поїздів здійснить останні рейси сьогодні", - вказується в повідомленні.


Згідно з оголошенням "Укрзалізниці", пасажирам повертається повна вартість квитків на скасовані міжнародні поїзди - без стягнення додаткових зборів.


"Для цього потрібно звернутися в будь-яку залізничну касу, квитки придбані через інтернет повертаються через онлайн сервіси. На поїзди, яким буде обмежений маршрут, повну вартість квитка можна повернути в разі, якщо була скасована зупинка, до якої пасажир мав проїзний документ", - зазначається в повідомленні.


Для того, щоб швидко і ефективно інформувати пасажирів про новини в пасажирському секторі "Укрзалізниця" створила телеграм-канал UzInfo.


"На каналі ви швидко дізнаєтесь про зміни в розкладі, додаткових поїздах і про ситуацію з коронавірусом на поточний момент", - зазначають в компанії.


Посилання на телеграм-канал UzInfo розміщено в соцмережі Facebook залізничної компанії.


Крім того, поїзд "Чотирьох столиць" не відправиться в рейс 16 березня в зв'язку з карантином в Литві і Латвії.


Також, через припинення залізничного сполучення з Польщею низку поїздів відмінено, а деяким обмежені маршрути прямування.


Зокрема, поїздам № 705/706 та № 715/716 Київ - Перемишль і поїзду Одеса-Перемишль обмежений маршрут до Львова. Про подальший графік проходження цих поїздів "Укрзалізниця" поінформує додатково.

16.03.2020
Транспорт
 
 
 

Стрічка новин