Заборона “Сватів”: довкола серіалу зріє черговий скандал

Заборона “Сватів”: довкола серіалу зріє черговий скандал

Приймати проукраїнську позицію, коли це вигідно, називається торгівлею патріотизмом і свинством. Так вважає народний депутат від “Народного Фронту” Сергій Висоцький, прокоментувавши позов телеканалу “1+1” до Міністерства культури через скандал навколо серіалу “Свати”.

 

Про це пише Народна Правда з посиланням на Обозреватель.

 

“Це свинство з боку будь-якої людини, медіа-менеджера приймати проукраїнську позицію, коли це приносить гроші, а коли ні – антиукраїнську”, – сказав Висоцький.

 

За його словами, актор Федір Добронравов, який знімається в даному серіалі, порушив закони України, а саме виступав у Криму та підтримував анексію, тому він не має права бути на екранах країни.

 

“Якби на телебаченні в США сталася аналогічна ситуація, тобто виступила б людина, що підтримує Усама бен Ладена і теракти, то на наступний же день вона випала би з соціального середовища”, – сказав політик.

 

Окрім того, нардеп переконаний, що телеканал “Інтер”, який в аналогічній ситуації транслює концерти з артистами, що підтримують політику Росії проти України, функціонує незаконно і повинен бути позбавлений ліцензії.

 

Нагадаємо, заборонений в Україні серіал “Свати” містить в собі російську пропаганду, всупереч запевненням шоумена Володимира Зеленського в зворотному.

 

Раніше щодо ситуації з серіалом було опубліковано заяву студії “Квартал 95”.

 

Крім того, студія пригрозила звернутися до міжнародних судів.

 
 
 

Стрічка новин