Google запускає курс для вчителів з дистанційного навчання

Google запускає курс для вчителів з дистанційного навчання

Google Україна за підтримки Міністерства освіти проведе безоплатне навчання українських вчителів. Про це пише Освіта.ua.


Педагогів навчатимуть тонкощам дистанційного навчання в умовах карантинних обмежень, пов’язаних із пандемією.


Що відомо про курс?


Під час навчання учасники курсу «Ефективні рішення Google for Education для хмарної взаємодії» дізнаються про можливості додатків Google Workspace (G Suite) при роботі з веб-інтерфейсом персональних комп’ютерів, використання додатків Google Workspace (G Suite) на мобільних пристроях, а також про опрацювання основних налаштувань безпечної роботи в Інтернеті.


За умови успішного проходження навчання учасники отримають електронний сертифікат про проходження курсу, який може бути зарахований як підвищення кваліфікації.


Програма курсу розрахована на 15 годин і складається із відеолекцій, часу на самостійне опрацювання та складання підсумкового тесту.


Під час навчання вчителі забезпечуватимуться методичним супроводом та консультаціями.


Окремо буде забезпечено можливість отримати консультації через спеціально організовані зустрічі з тренерами в Google Meet.


Навчання триватиме з 12 до 22 листопада 2020 року.


Зареєструватися можна тут.


Нагадаємо, Державне агентство розвитку туризму України та компанія Google підписали Меморандум про співпрацю у розвитку туристичної галузі та діджитал трансформації України.

09.11.2020
Образование
 
 
 

Стрічка новин